Mijnbouw schadeherstel

Laatste Nieuws

De Bevingschadeherstel App en website! Uniek en nieuw in het Groninger landschap! Bouwgroep BSH uit Kolham zorgt voor totale ontzorging!

Sinds jaar en dag wordt er in Noord Nederland aan gaswinning gedaan. De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) wint hierbij aardgas, onder andere uit het Groningenveld. Dit is het grootste gasveld van Nederland waarbij in totaal op 20 plekken aardgas uit de grond wordt gehaald. De kans is helaas groot dat u als inwoner van (Noord)-Groningen inmiddels schade heeft opgelopen aan uw woning door deze gaswinning! Indien deze is veroorzaakt als gevolg van de gaswinning door de Nederlandse Aardolie Maatschappij, dan heeft u natuurlijk recht op een schadevergoeding. U kunt dit via het T.C.M.G melden en de schade laten herstellen maar... omtrent de onduidelijkheid over de lijst met aannemers, die de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en het T.C.M.G meestuurt na het melden van schade door een aardbeving, kunnen we u namelijk melden dat u vrij bent in het kiezen van een aannemer..

Dat is de reden dat EYEGO Creative Studio in opdracht van, en in samenwerking met, Bouwgroep BSH nu een uniek concept lanceert in het Groninger landschap. Via onze vernieuwde website www.bevingschadeherstel.nl en onze nieuwe app (beschikbaar voor platformen als iOS en Android) kunt u als gedupeerde via een heldere navigatiemogelijkheid zeer snel meer informatie verkrijgen over het melden van een schade en de bevingschadeherstel-procedure en/of het aanvragen van subsidie voor energiebesparende maatregelen. Deze aanvraag kunt u dus vanaf de eigen woning of zelfs andere locatie doen, tevens is het mogelijk met het toevoegen van (extra) ondersteunende foto’s uw verhaal concreet te onderbouwen!
Met de ervaring en specialisme op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw kan Bouwgroep BSH uit Kolham dit proces van A tot Z voor u regelen en u hierin bijstaan. Bouwgroep BSH bevindt zich in het gebied waar aardbevingen en bevingschades ontstaan door gaswinning van de NAM. In het gebied hebben wij reeds diverse woningen en gebouwen hersteld!
Procedure van A t/m Z

vervangen schoorsteen
De Bevingschadeherstel App en website! Uniek en nieuw in het Groninger landschap! Bouwgroep BSH uit Kolham zorgt voor totale ontzorging!  Sinds jaar en dag wordt er in Noord Nederland aan gaswinning gedaan. De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) wint hierbij aardgas, onder andere uit het Groningenveld. Dit is het grootste gasveld van Nederland waarbij in totaal op 20 plekken aardgas uit de grond wordt gehaald. De kans is helaas groot dat u als inwoner van (Noord)-Groningen inmiddels schade heeft